PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Piele uscată și crăpată

Filter

Descopera puterea naturii cu o crema pentru maini crapate si piele uscata!

Pielea mainilor este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului. Principalul motiv consta in faptul ca ea intra in contact cu o multime de suprafete si obiecte, in fiecare zi. De asemenea, folosesti mainile pentru a manipula substante dure, care pot sa dauneze unui tip de piele atat de vulnerabil. Pentru a te proteja, dar si pentru a-ti ajuta mainile sa isi revina in timp rapid, ai nevoie de crema maini crapate. +

La TIS Farmaceutic gasesti crema piele uscata pe care o poti aplica cu incredere. Formulele noastre sunt concepute in baza unor retete care apeleaza doar la ingrediente de calitate. Pielea mainilor tale trebuie protejata si ajutata sa isi revina in timp scurt, pentru ca tu sa poti sa iti reiei activitatile fara probleme.

De ce se crapa pielea si cum te ajuta o crema maini crapate

Pielea mainilor ajunge sa se crape fie pentru ca este expusa unor substante dure, fie pentru ca nu este suficient de bine hidratata. Poti ajunge sa ai maini cu piele crapata in urmatoarele situatii:

  • cand utilizezi produse de igiena, curatare sau dezinfectare – spalatul vaselor fara manusi de protectie poate sa iti provoace uscarea pielii si aparitia crapaturilor la nivelul mainilor. Un detergent de vase obisnuit contine substante dure, care pot ataca pielea. De asemenea, spalatul rufelor este o activitate care implica utilizarea de substante dure. Clorul din inalbitor afecteaza pielea, dar si detergentii obisnuiti;
  • cand manevrezi obiecte dure – daca lucrezi cu aparate sau materii prime dure, pielea mainilor este supusa unor socuri permanente. De exemplu, strungarii, lacatusii mecanici sau tamplarii sunt extrem de predispusi la aceasta problema. Si pasionatii de fitness pot ajunge sa aiba nevoie de crema piele uscata daca nu apeleaza la metode eficiente prin care sa isi protejeze palmele.

O crema maini crapate pe care o poti utiliza este o solutie emolienta care te va ajuta sa iti recapeti starea de confort si sa iti ingrijesti corespunzator pielea. Aceasta este recomanda indeosebi in cazul pielii cu tendinte atopice. O crema eficienta contribuie la o stare de bine si prin refacerea integritatii epidermei si impiedicarea aparitiei fisurilor la nivel cutanat. Totodata, gratie ingredientelor utilizate in formulele pe care TIS Farmaceutic ti le pune la dispozitie, va fi evitata reaparitia problemei in viitor. Altfel spus, pielea ta va fi ajutata nu doar sa isi revina, ci va fi si protejata.

In ceea ce priveste continutul solutiilor de tip crema piele uscata, acesta consta in extracte naturale precum echinaceea, Inula, catina, seminte de struguri sau extract din morcov. Acestea au proprietati excelente de refacere si protejare a epidermei. De asemenea, efectul solutiilor pe care ti le propunem este garantat si de utilizarea ingredientelor obtinute in laborator. Utilizam glicerina, alcool, colesterol si metilparaben. Totul pentru ca pielea ta sa fie mereu protejata si tratata in vederea obtinerii nivelului maxim de confort.

Acceseaza pagina fiecarui produs din aceasta categorie pentru a descoperi lista completa a ingredientelor continute, precum si instructiunile de utilizare. La TIS Farmaceutic ai doar produse de calitate superioara, preturi excelente si transport direct la domiciliu!

Produsul a fost adaugat in cos!: