PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Dispozitive medicale

Filter

Picaturi de nas, picaturi urechi si supozitoare cu ingrediente naturale – TIS

Nasul si urechile sunt zone foarte vulnerabile ale corpului uman. Factorii nocivi de mediu se pot dovedi a fi foarte greu ce contracarat in lipsa unor produse farmaceutice de calitate. La TIS Farmaceutic gasesti picaturi de nas si picaturi urechi eficiente, care te vor ajuta sa ai mereu un miros si un auz impecabile. Apelam doar la ingrediente de calitate, prin care produsele noastre capata eficienta si garanteaza efecte pozitive imediate. Pe langa picaturi, tot din gama noastra poti alege si alte tratamente medicale de care poti avea nevoie in viata de zi cu zi. Iata ce iti punem la dispozitie!+

Picaturi de nas

Picaturile nazale pe care le poti achizitiona de la magazinul nostru sunt produse din substante compatibile cu mucoasa nazala. Ele au un pH foarte apropiat de cel fiziologic si sunt combinate pentru a obtine un produs hidratant, lipsit de toxicitate. De asemenea, picaturile pe care le gasesti la TIS Farmaceutic sunt foarte eficiente in imbunatatirea functiei cililor celulari. Mucoasa nazala ramane integra, umeda si elastica. In compozitia picaturilor sunt incluse excipienti si hialuronat de sodiu. Este foarte important sa combati factorii nocivi din mediul inconurator, precum particulele din aerul poluat, polenul, frigul sau aerul conditionat cu picaturi de calitate.

Mucoasa nazala poate avea nevoie de adjuvanti precum cele mai bune picaturi de nas de la TIS Farmaceutic si in cazul in care se usuca. Acest lucru se intampla ca urmare a unor tratamente medicamentoase sau a actiunii factorilor externi. Cele mai bune picaturi nazale vor asigura o respiratie normala chiar si in aceste conditii.

Picaturi urechi

Si urechile sunt zone vulnerabile si pot fi afectate de actiunea factorilor nocivi din mediul extern. Formarea dopurilor de cerumen este un fenomen foarte intalnit, mai ales in orase, unde poluarea este la un nivel ridicat. Cu ajutorul celor mai bune picaturi, se previne formarea dopurilor si se asigura o curatare eficienta a conductului auditiv extern. Picaturile pot fi folosite si pentru a ajuta la refacerea tegumentului urechii, dupa ce acesta este afectat de substante iritante, cosmetice, medicamente sau chiar utilizarea de aparate auditive. De asemenea, poti folosi picaturi urechi de la TIS Farmaceutic pentru a trata eczemele de contact, seboreice, endogene si microbiene.

Din compozitia acestor solutii fac parte extracte naturale de salcie si stejar, acid boric, glicerinsi excipienti. Ingredientele sunt testate intens si aprobate conform standardelor din domeniu. Ne asiguram, astfel, ca urechile tale beneficiaza de cele mai bune tratamente, pentru a-ti asigura mereu un auz impecabil si o igiena de top.

Alte produse din gama

Pe langa picaturi de nas si pentru urechi, in oferta noastra am inclus si alte produse de calitate. La TIS Farmaceutic gasesti supozitoare cu glicerina, supozitoare cu propolis, precum si produse de igiena intima si tratament. Iti oferim gel vaginal si unguent antihemoroidal din ingrediente de cea mai buna calitate si cu eficienta dovedita. Acestea sunt disponibile la preturi foarte bune, iar tu le poti comanda online. De livrare ne ocupam noi si iti aducem produsele chiar la tine acasa. Alege calitatea si siguranta oferite doar de TIS Farmaceutic!

Produsul a fost adaugat in cos!: