PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Livrarea produselor

Produsele comandate se livrează în termen de maximum 5 zile lucrătoare.

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei taxa de transport este calculata in pasul final al comenzii, si gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste aceasta suma (toate fiind valabile pentru comenzi si livrari de pe teritoriul Romaniei).

Produsele comandate se livreaza prin intermediul Fan Courier si/sau distribuitorului TIS FARMACEUTIC SA

Transportul produselor se efectuează la adresa specificata in formularul de comanda.

Înainte de expedierea unui colet exista posibilitatea să fiţi contactaţi de catre reprezentantul TIS FARMACEUTIC SA pentru confirmarea comenzi şi stabilirea unui interval orar in care să fiţi contactat de curier pentru ridicarea coletului.

Taxa de livrare este calculată înainte de a finaliza comanda, se adaugă la costul produselor și este inclusă în suma achitată online, DOAR pentru comenzile cu livrare în oraș. Pentru localitatile exterioare se vor percepe taxe suplimentare conform listei de preturi afisată pe site-ul FanCourier.ro.
Pentru a vă transmite contravaloarea acestor taxe sau pentru stabilirea altei adrese de livrare, veți fi contactat telefonic sau pe mail, in termen de 2-3 zile de la plasarea comenzii.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de mail comenzi@tisfarmaceutic.ro sau telefonic și pe Whatsapp la nr de mobil 0722974079.

În cazul livrărilor la nivel național, firma de curierat încearcă livrarea coletului de două ori, ulterior acestor încercări, dacă livrarea coletului nu a fost posibilă, clientul este înștiințat că trebuie să ridice coletul de la depozitul destinatar, iar ulterior neridicării coletului de la sediu in termen de 7 zile, acesta va fi trimis retur.
Termenul de livrare poate fi mărit, în cazuri excepționale, în perioadele aglomerate (sărbători , campanii, concedii) sau în momentul in care unul sau mai multe produse lipsesc din gestiune.