Protectia datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate - Tis Farmaceutic
PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Protectia datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate

Protectia datelor cu caracter personal și politica de confidențialitate

TIS FARMACEUTIC S.A. prelucrează datele dv. cu caracter personal în scop contractual și în conformitate cu normele legale aplicabile.

Accesul/vizitarea acestui website de către dv. se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dv. cu privire la acestea și constituie întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

Tis Farmaceutic S.A. poate modifica oricând politica de confidențialitate, pentru a reflecta modificări ale legislației, ale practicilor noastre interne, ale website-ului sau ale tehnologiei folosite etc. Atunci când reveniți pe website, vă rugăm să verificaţi data ultimei actualizări și conținutul eventualelor modificări. Vom considera că acceptați modificările aduse, dacă veți continua să folosiţi website-ul și contul de utilizator după data actualizării.

Prin folosirea acestui website și crearea unui cont de utilizator, declaraţi în mod expres că aveţi 18 ani împliniți şi că ne permiteţi să vă folosim datele personale astfel cum vom descrie în continuare.

Potrivit dispozițiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul deținut de TIS FARMACEUTIC S.A. are obligatia de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Tis Farmaceutic S.A. nu închiriază și nu vinde altor firme datele dumneavostră personale.

Putem colecta de la dv. date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și doar daca ni le furnizați voluntar. Refuzul furnizării acestor date obligatorii pentru completarea facturii conform cerințelor legale, duce la anularea comenzii dv.

Ne obligăm că datele dv. cu caracter personal vor fi:

  1. a) prelucrate cu bună credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale;
  2. b) colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime;
  3. c) adecvate, pertinente şi neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;
  4. d) exacte şi actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate şi respectiv prelucrate vor fi şterse sau rectificate;
  5. e) stocate într-o formă care să permită identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesară realizării scopurilor în care datele sunt colectate şi prelucrate.

 

Societatea noastră va prelucra următoarele date cu caracter personal:

-nume și prenume;

-adresa de e-mail;

-numărul de telefon/fax;

-parola de acces (această parolă o generaţi dumneavoastră în timpul creării contului);

-adresa de facturare și/sau adresa de livrare;

-atunci când este cazul, date privind societatea pe care o reprezentați și în numele

căreia acționați, precum și funcția deținută de dv. în cadul companiei respective;

-când faceți comenzi prin intermediul telefonului, putem înregistra convorbirea   telefonică și putem păstra înregistrarea vocii dv.;

 

Conform Regulamentului 2016/679/UE, aveți o serie de drepturi referitoare la modul în care companiile și organizațiile vă prelucrează datele cu caracter personal. Aceste drepturi sunt:

  • dreptul de a fi informat – aveți dreptul să aflați exact ce fel de date personale avem despre dv. în baza de date a Tis Farmaceutic S.A.;
  • dreptul la acces – aveți dreptul să primiți de la noi, în mod gratuit, o copie a datelor dv. personale pe care le avem în baza noastră de date;
  • dreptul la rectificare – aveți dreptul să ne soliciți să vă modificăm sau să vă completăm datele personale pe care le avem în baza noastră de date;
  • dreptul la portabilitate – aveți dreptul să ne solicitați datele dv. personale într-un format structurat, care poate fi citit automat, pe care mai apoi să-l trimitem către un alt operator;
  • dreptul de opoziție – aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dv. personale în scopuri de marketing, cercetare, statistici și nu numai;
  • dreptul la ștergere sau dreptul de a fi uitat – aveți dreptul de a ne solicita să vă  ștergem datele personale din baza noastră de dată în cazurile în care nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ați retras consimțământul de prelucrare și nu sunt temeiuri legale pentru prelucrarea datelor dv., datele au fost colectate ilegal, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale etc.; orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de catre persoana înscrisă în baza noastră de date prin mail la adresa office@tisfarmaceutic.ro;
  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul să restricționați sau să blocați modul în care procesăm datele dv. personale;
  • dreptul de a nu fi suspus deciziilor automate – ne puteți solicita să nu vă prelucrăm datele personale prin mijloace automatizate;
  • dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro;
  • orice alt drept conferit prin Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificată și completată și prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu

De asemenea, pentru orice probleme, întrebări sau nemulțumiri referitoare la modul în care vă prelucrăm datele cu caracter personal ne puteți trimite un e-mail la adresa office@tisfarmaceutic.ro.

Totodată, ne angajăm să folosim toate măsurile tehnice și organizatorice care ne stau la dispoziție pentru a asigura securitatea datelor dv. cu caracter personal, protejarea lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

 

Scopul colectarii datelor dv. cu caracter personal:

-Pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;

-Pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;

-Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;

-Pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;

-Pentru a vă oferi informaţii despre serviciile sau produsele oferite de noi sau de terţi și care vă pot fi de interes;

-Pentru a putea participa la tombole, concursuri sau sondaje, să puteți completa chestionare și să puteți comanda carduri sau vouchere cadou de pe website-ul nostru;

-Pentru a putea face comentarii sau sugestii pe website;

-Pentru publicitatea targetată comportamental – ca să vă trimitem reclame și anunțuri personalizate cu cele mai relevante produse, servicii și oferte;

-Deoarece cookie-urile ne permit să vă recunoaștem atunci când reveniți pe website și să vă oferim o experiență personalizată;

-Pentru a urmări traficul anonimizat, nivelul de activitate și modurile de folosire a website-ului;

-Pentru a îmbunătăți campaniile noastre de marketing și eforturile de promovare;

-Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe website;

-Pentru a îmbunătăți funcționarea website-ului și administrarea sistemului;

-Pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor și pentru a personaliza conținutul, aspectul și serviciile website-ului.

De asemenea, sunt de reținut următoarele:

-Analizăm datele agregate în vederea stabilirii preferințelor utilizatorilor.

-Analizăm datele demografice și interesele vizitatorilor noștri, informatiile primite despre paginile vizualizate în procesul de cumpărare sau informațiile privind campaniile speciale de marketing, datele culese în fișierele jurnal ale serverelor noastre, informațiile primite de la agenții noștri de analiză a website-ului sau datele primite în urma concursurilor sau sondajelor.

-Primim rapoarte de la serverele de anunțuri terțe, servere de conținut sau agenți de analiză a website-ului care ne spun cât de multe anunțuri au fost prezentate și accesate sau ce conținut a fost servit sau vizualizat de către utilizatori.

 

Culegem informații și în următoarele scopuri:

-pentru sondaje online; în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre, vă putem ruga să completați în mod voluntar sondaje. Informațiile rezultate pot fi colectate și analizate de noi sau de către un terț partener. Răspunsurile individuale sunt confidențiale, deși informațiile anonime pot fi comunicate unor terți, când este cazul. Dacă nu doriți să participați la un sondaj, puteți refuza să participați când sunteți întrebat;

 

-pentru concursuri; atunci când participați la un concurs vă putem solicita informații de contact – pentru a administra concursul, pentru a vă trimite e-mailuri promoționale cu acordul dumneavostră, pentru a informa câștigătorul și pentru a face publică lista câștigătorilor în conformitate cu legile în vigoare;

 

-pentru anunțuri promoționale, e-mail personalizat și newsletter; vă oferim buletine informative gratuite (newsletters) și e-mailuri cu conţinut promoțional, personalizate cu oferte speciale. Pentru a vă dezabona, vă rugăm să urmați instrucțiunile de dezabonare din e-mail-ul primit de la noi sau să trimiteți unui e-mail la office@tisfarmaceutic.ro;

 

-pentru evidența corespondenței; dacă ne contactați prin intermediul formularului pus la dispoziție pe website sau prin telefon, e-mail sau scrisoare, vom ține o evidență a corespondenței și vă putem solicita numele, adresa de e-mail și informații despre comenzi, pentru a vă trimite un răspuns. Dacă raportați o problemă cu website-ul sau dacă alți utilizatori sau terți ne trimit corespondență privind activitățile sau achizițiile dumneavostră de pe website-ul nostru, putem păstra astfel de informații într-un dosar separat, pentru dumneavostră;

 

-pentru reclame online și publicitate targetată comportamental; având anumite informații despre dumneavostră, vă vom putea furniza reclame și conținut relevant pentru dumneavostră. Putem folosi, de asemenea, parteneri, pentru a ne ajuta în furnizarea de continut și de reclame personalizate, prin utilizarea de cookies în timp ce navigați pe Internet.

-pentru utilizarea website-ului. Urmărim tiparele de trafic ale utilizatorilor website-ului nostrum pe parcursul sesiunii on-line pe website (inclusiv ce pagini, informații și anunțuri vizualizează în timp ce navigează și ce produse adaugă în coșul de cumpăraturi sau achiziționează în final). Folosim adresa de IP pentru a diagnostica probleme ale serverelor noastre, ale platformei software și de administrare a website-ul nostru, precum și pentru a aduna informații demografice. Putem trimite statistici agregate despre paginile vizualizate în website-ul nostru, despre vânzări și informații despre cumpărături cu firme terțe.

Prin cookies și Tag-urile de Acțiune pe care – noi și partenerii noștri (prin servere de publicitate, servere de conținut, agenți de analiză a website-ului, etc.) – le folosim pe acest website, putem avea acces la informații anonime ce au legătură cu dumneavoastră.

Cui putem dezvălui datele colectate despre dv.?

-Angajaţilor, consultanţilor noştri și persoanelor autorizate care au nevoie să le cunoască;

 

-Terţilor-parteneri care ne furnizează servicii (precum furnizori de platforme e-commerce, curieri care livrează produsele, cei care găzduiesc website-ul, cei care ne ajută la monitorizarea și optimizarea website-ului, cei care asigură serviciul de suport clienți, alte companii care ne ajută să transmitem comunicări și oferte promoționale, parteneri care difuzează reclame personalizate și publicitate targetată comportamental, alte firme autorizate de noi (spre exemplu: Urgent-Cargus, Nemoexpress, GLS, Paypal, Mobilpay).
Detaliile de plată online (precum numerele cardurilor de credit sau debit) sunt furnizate direct către partenerul nostru bancar. Tis Farmaceutic S.A. nu are acces şi nu stochează aceste informaţii – toate acestea ajungând să fie prelucrate departenerul bancar.

În cazul transferului datelor către alt operator, este necesar ca operatorul iniţial să ne garanteze că prelucrările efectuate de aceta au scopuri similare cu prelucrarea iniţială.

Cazuri în care putem dezvălui sau transfera datele dumneavostră către alte persoane:
-În cazul unei vânzări, reorganizări, fuziuni sau asocieri de companii ce implică activitatea noastră (inclusiv negocierile pentru aceasta); într-un asemenea caz, veți fi notificat printr-un anunț afișat pe website și vi se va cere acordul;

-Dacă a fost comisă o infracţiune sau s-a făcut o plângere privind conținutul pe care l-ați postat pe acest website;

 

-Dacă este nevoie să protejăm societatea noastră, companiile afiliate sau pe ceilalți utilizatori;

-Dacă suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă care are rolul de a verifica legal orice tranzacție comercială facută online.

Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesară realizării scopurilor în vederea cărora au fost colectate şi ulterior prelucrate.

În ceea ce priveşte ştergerea, distrugerea şi arhivarea, procedura internă şi modalităţile de realizare a acestor operaţiuni, se stabilesc de către fiecare operator, cu excepţia procedurii care se desfăşoară potrivit prevederilor legale privind arhivele naţionale.

În cazul apariției unor eventuale neînțelegeri de orice fel cu privire la interpretarea sau executarea convenției dintre noi, părțile, care nu pot fi soluționate pe cale amiabilă, vor putea fi deduse instanțelor de drept comun de la sediul Tis Farmaceutic S.A.

 

 

 

 

 

 

CLAUZE REFERITOARE LA DREPTUL TIS FARMACEUTIC S.A. CU PRIVIRE LA IMAGINI ȘI INFORMAȚII REFERITOARE LA PRODUSE

Imaginile produselor TIS FARMACEUTIC S.A. reproduse în cadrul acestui site sunt proprietatea societății și se bucură de protecție legală. Orice preluare și reproducere a acestora fără acordul expres, formulat în scris, al TIS FARMACEUTIC S.A., este strict interzisă.

În cazul în care o terță persoană preia și reproduce în orice mod informații menționate în prospectul oricărui produs al TIS FARMACEUTIC S.A., este obligată să reproducă informațiile respective în mod exact, astfel cum sunt menționate în prospect și în integralitatea lor, fiind strict interzisă redarea fracționată sau adăugarea de informații ori redarea conținutului prospectului într-o altă formă.