PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Igienă intimă

Filter

Gel intim cu extracte naturale – alege un gel vaginal de calitate de la TIS!

Igiena zonelor intime este un aspect pe care nu poti sa il neglijezi. O igiena precara poate cauza neplaceri din multe puncte de vedere. Chiar daca si barbatii trebuie sa se ingrijeasca eficient de zonele lor intime, femeile sunt mult mai predispuse riscurilor. Tocmai de aceea, ai nevoie de un gel intim eficient, care sa te protejeze de neplaceri. +

In oferta TIS Farmaceutic am inclus solutii care iti asigura cele mai bune conditii de protectie pentru una dintre cele mai sensibile zone ale corpului tau. Pentru a alege un gel vaginal de calitate, trebuie sa stii care sunt ingredientele pe care acesta trebuie sa le contina si cum actioneaza el.

Cum actioneaza un gel intim

Mucoasa vaginala este una dintre zonele organismului pe care nu ai cum sa le tratezi cu indiferenta. Aceasta suprafata foarte sensibila este una care trebuie in permanenta sa fie lubrifiata corespunzator pentru a nu se irita. Asa-numita uscaciune vaginala este o problema care apare atat la femeile aflate la menopauza, cat si in cazul celor mai tinere. Acestea din urma se pot confrunta cu uscaciunea vaginala ca urmare a unor interventii chirurgicale, utilizarii de pilule contraceptive sau pe parcursul alaptarii.

Consecintele acestui tip de situatie aparute la nivelul mucoasei vaginale sunt senzatiile de uscaciune, arsura sau mancarime care se pot manifesta. De asemenea, zona genitala devine dureroasa atat in timpul contactului sexual, cat si in absenta acestuia. Din fericire, la TIS Farmaceutic gasesti solutiile ideale pentru atunci cand ai de a face cu neplacerile cauzate de uscaciunea vaginala.

Un gel intim este ceea ce trebuie sa utilizezi pentru a lubrifia zona mucoasei vaginale in mod corect si pentru a o impiedica sa se usuce. Utilizarea intima a unui astfel de produs este recomandata atat atunci cand alaptezi, cat si in cazul in care urmezi tratamente pe baza de hormoni sau faci chimioterapie. Totodata, problemele cu mucoasa vaginala pot aparea si in cazul femeilor care sufera de diabet.

Gelurile intime pe care TIS Farmaceutic ti le ofera la preturi excelente pot fi utilizate si in scop medical. Ele au exceptionale proprietati de lubrifiere si ajuta la utilizarea instrumentelor medicale precum endoscoapele, canulele sau termometrele.

Ce contine un produs farmaceutic de calitate superioara

In oferta pe care ti-o punem la dispozitie vei descoperi gel intim produs din ingrediente naturale si din substante farmaceutice testate si aprobate. Solutiile noastre se bazeaza pe extracte de salcie, galbenele si patlagina. De asemenea, iti oferim solutii de gel cu acid hialuronic, compus excelent pentru favorizarea hidratarii mucoasei in mod natural.

Un gel de calitate se bazeaza pe ingredientele chimice si naturale pe care le contine pentru a reda elasticitatea mucoasei vaginale, afectata de uscaciune. Produsele noastre suplinesc secretiile fiziologice naturale, dar incurajeaza si revenirea acestora la capacitate optima. De asemenea, oferim doar variante cu pH apropiat de varianta fiziologica.

Din gama TIS Farmaceutic poti alege solutii de gel intim la preturi excelente, care vin cu instructiuni clare de utilizare si care iti garanteaza eficienta imediata. Profita de calitatea solutiilor noastre. Ai livrare la domiciliu!

Produsul a fost adaugat in cos!: