PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Protectoare UV

Filter

Crema protectie solara pentru fata si corp ÔÇô descopera beneficiile ingredientelor naturale din retetele TIS!

Radiatiile ultraviolete sunt printre cele mai nocive elemente din mediul inconjurator atunci cand este vorba de pielea ta. Ai nevoie de crema protectie solara fata, dar si de crema protectie solara corp pentru a evita neplacerile pe care expunerea timp de vreme indelungata la razele soarelui ti le poate provoca. +

Radiatiile ultraviolete sunt printre cele mai nocive elemente din mediul inconjurator atunci cand este vorba de pielea ta. Ai nevoie de crema protectie solara fata, dar si de crema protectie solara corp pentru a evita neplacerile pe care expunerea timp de vreme indelungata la razele soarelui ti le poate provoca.

Radiatiile UV sunt emanate de soare si nu pot fi percepute de ochiul uman, insa ele afecteaza in mod constant pielea si sunt de mai multe feluri. Exista radiatii UVA si UVB, iar primele sunt cele la care te expui in mod constant.

Razele UVA pot sa afecteze profund pielea si patrund inclusiv prin nori, astfel ca ele reprezinta amenintari si cand conditiile meteorologice nu sugereaza pericolul. De asemenea, radiatiile UVA pot patrunde si prin ferestre. In schimb, radiatiile UVB devin mai periculoase la altitudini mari si sunt reflectate de gheata si zapada.

Radiatiile UVA, indeosebi, sunt responsabile pentru aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. In cazul in care actiunea lor nu este contracarata si atenuata cu crema protectie solara fata si crema protectie solara corp, radiatiile pot provoca inclusiv aparitia cancerului cutanat.

Pentru a te asigura ca iti protejezi eficient pielea impotriva actiunii acestor factori nocivi de mediu, trebuie sa apelezi la cele mai bune solutii de creme protectoare, iar oferta TIS iti pune la dispozitie produse deosebit de eficiente. Iti oferim variante cu ajutorul carora te poti proteja de radiatiile solare si poti preveni aparitia efectelor nedorite atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Iata care sunt principiile in baza carora actioneaza aceste creme si ce ingrediente te ajuta sa te feresti de usturime si de riscurile de imbatranire a pielii sau chiar de aparitie a cancerului cutanat:

Vitamina E – studiile efectuate de specialistii din domeniul medical au relevat ca vitamina E are proprietatea de a proteja pielea impotriva actiunii radiatiilor UV. Cu ajutorul acestui element, este intarziata imbatranirea pielii prin crearea unui efect fotoprotector. Cele mai bune produse de protectie anti-UV contin vitamina E, iar solutiile oferite de TIS Farmaceutic nu fac exceptie de la aceasta regula;

Ulei de morcov – morcovul reprezinta o leguma extraordinara pentru corpul uman, oferind o multime de beneficii. Chiar daca nu are rolul propriu-zis de a te proteja impotriva radiatiilor UV, morcovul reprezinta o sursa excelenta de betacaroten, substanta foarte utila in produsele destinate protectiei anti-UV. Cu ajutorul beta carotenului, se obtine o crema protectie solara fata care nu impiedica obtinerea bronzului uniform;

Extracte din plante – si alte plante, precum catina, mustelul sau galbenelele ofera extracte cu ajutorul carora pielea este hidratata corespunzator. De aceea, ele sunt folosite in obtinerea celor mai bune creme de protectie;

Oxid de zinc si dioxid de titan – aceste elemente nu au voie sa lipseasca din compozitia pe care o are o crema protectie solara fata. Ele au rolul de a forma un ecran mineral si de a proteja foarte bine pielea.

La TIS Farmaceutic iti oferim crema protectie solara fata si crema pentru corp din ingrediente de cea mai buna calitate, a caror eficienta este dovedita. Alege sa fii mereu in siguranta!

Produsul a fost adaugat in cos!: