PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Termeni si conditii

  • TIS FARMACEUTIC S.R.L.
    com.: J40/24508/1994
  • CIF: RO6638122
  • Sediul social: Str. Industriilor nr. 16, sector 3, București

formeaza ceea ce in continuare va fi denumit „Responsabilii tisfarmaceutic.ro”

Utilizarea site-ului, accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.

Informații privitoare la livrare:

Responsabilii tisfarmaceutic.ro comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră. În orice condiţii, inclusiv în situaţie de forţă majoră şi sub sancţiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăşi 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Produsele sunt livrate prin intermediul Fan Courier iar taxa de transport este intotdeauna prezentata inainte de finalizarea comenzii.

În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de Observaţii aceste lucruri, înainte de depunerea comenzii.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre şi vom fi înştiinţaţi în timp de maxim 48h de la data primiri coletului.

 

Modalităţi de plată

Prin ramburs, catre firma de curierat care livreaza produsul.

Prin ordin de plata bancar, direct in contul companiei, pe baza notei de comanda sau a facturii proforme transmise.

Prin plata online, prin intermediul Mobil Pay

Dacă aţi ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăţi.

– Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro)

– se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizaţiile care asigura tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura în primul rând ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

Important de ştiut! – Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul său alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (ÎI) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 

Protecția datelor personale

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către Responsabilii tisfarmaceutic.ro  conform Politicii de Confidentialitate prezentata AICI

Garanția produselor

Garanția produselor noastre diferă de la produs la produs şi este în conformitate cu garanţia emisă de către producătorul produselor. Garanţia produselor electronice este emisă de către producător şi se găseşte în cutia produsul în momentul primiri acestuia. Garanţia produselor din celelalte categorii este înscrisă pe ambalaj sau se specifică pe pagina produsului.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

Drepturi de autor:

Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii şi produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republică, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“Mărcile”) sunt proprietate intelectuală ale Responsabilii tisfarmaceutic.ro  și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, său proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, reconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.