PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Produse cu propolis

Filter

Tinctura de propolis si dermatocosmetice pe baza de propolis – TIS Farmaceutic

Propolisul este considerat a fi una dintre minunile naturii. Denumit si clei de albine, propolisul este o substanta pe care albinele o colecteaza din axilele frunzelor unor copaci, precum si din mugurii acestora. Cu ajutorul propolisului, albinele acopera gaurile si crapaturile din stupi si lipesc fagurii de rame. Pe langa utilitatea pe care o are pentru pretioasele albinute, propolisul prezinta si proprietati care il transforma intr-un leac pretios pentru organismul uman. Tinctura de propolis are o actiune bioactiva foarte puternica si poate ajuta la tratarea mai multor afectiuni. +

Propolisul are proprietati antivirale, bactericide, antiinflamatorii, anestezice, regeneratoare, bactericide, antimicotice, analgezice si antitoxice. Tocmai de aceea, este o substanta folosita la producerea multor solutii de tratamente, prezente inclusiv in oferta pe care TIS Farmaceutic ti-o pune la dispozitie. Iti oferim propolis picaturi, dar si o multime de alte variante care utilizeaza aceasta substanta.

Principalele beneficii oferite de tinctura de propolis

Propolisul are o multitudine de actiuni benefice pe care le pune atat in slujba albinelor, cat si in cea a oamenilor. Albinele isi intaresc stupii si isi neutralizeaza atacatorii cu ajutorul propolisului, in vreme ce beneficiile pentru oameni sunt urmatoarele:

  • Ajutor pentru sistemul imunitar – propolisul solidifica celulele sistemului imunitar. Mai mult decat atat, el incurajeaza si sporirea productiei lor. Organismul este ajutat sa isi dezvolte rezistenta in fata germenilor. De asemenea, cu ajutorul propolisului se formeaza anticorpi, iar nutrientii sunt absorbiti mai usor de catre organism;
  • Vindecare rapida a ranilor – daca te confrunti cu rani, taieturi sau arsuri, tinctura de propolis iti poate fi un ajutor de nadejde. Aceasta substanta ajuta la regenerarea rapida a celulelor sanatoase. Tesuturile afectate de rani se refac si ele mai rapid. S-au observat rezultate remarcabile ale propolisului in procesul de tratare a arsurilor.

Pe langa aceste beneficii, se recomanda utilizarea de propolis picaturi si pentru imbunatatirea respiratiei. De asemenea, substanta este utila in tratarea unor afectiuni precum matreata, deoarece are afect antibacterian si contribuie la stoparea cauzelor care pot produce aparitia scuamelor la nivelul scalpului.

Ce sa alegi din oferta noastra

La TIS Farmaceutic punem mare pret pe calitatile propolisului si incercam sa iti oferim cat mai multe produse care il contin. Beneficiile pe care aceasta substanta pe ofera o transforma intr-o varianta excelenta atat pentru uz extern, cat si pentru uz intern. La noi gasesti o multime de produse pe baza de extract de propolis.

Poti incerca extract de propolis care nu contine alcool si poate fi administrat inclusiv copiilor. De asemenea, iti oferim creme de protectie pentru piele care contin propolis. Tot la noi gasesti si solutii de spray pentru calmarea pielii, tot pe baza de propolis. In oferta noastra am inclus si tinctura de propolis in concentratie de 30%, care te ajuta sa maresti performantele sistemului imunitar. De asemenea, cu ajutorul tincturii, poti scapa mai rapid de gripa si rinite.

Toate produsele pe baza de propolis pe care le poti gasi in gama sunt testate si aprobate de catre dermatologi. Alege sa profiti de minunile naturii si comanda online produsele TIS Farmaceutic.

Produsul a fost adaugat in cos!: