PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Ingrijire cotidiana

Filter

Sampon spalare zilnica – gama cu extracte naturale TIS Farmaceutic

Parul tau este cu adevarat sanatos doar atunci cand este ingrijit cu produse de calitate. Am inclus in oferta noastra cele mai bune solutii de sampon spalare zilnica. Cu ajutorul solutiilor din gama pusa la dispozitie de magazinul nostru, vei obtine un par care sa arate mereu bine. +

Nu doar sanatatea parului trebuie abordata cu cea mai mare atentie. Un sampon utilizare zilnica este foarte eficient si atunci cand vine vorba despre ingrijirea scalpului. Scalpul sensibil are nevoie de atentia ta in fiecare zi. Uscarea sau iritarea sa pot provoca matreata si disconfort, precum starile de mancarime.

Cele mai bune solutii de sampon spalare zilnica pe care le poti alege din oferta TIS Farmaceutic sunt bazate pe retete cu ingredinete de calitate superioara. Iti oferim solutii care curata in mod delicat scalpul si care ofera hidratare parului tau, in asa fel incat el sa fie mereu puternic si usor de aranjat.

Daca alegi sa folosesti un sampon utilizare zilnica din oferta noastra, ai siguranta ca iti vei trata scalpul si parul cu o solutie bazata pe extracte naturale. Toate produsele pe care ti le oferim sunt intens testate si vin cu garantia calitatii, oferita de catre expertii dermatologi si hair stylisti.

Sampoanele pe care le poti achizitiona de la TIS Farmaceutic sunt recomandate atat pentru parul normal, cat si pentru cel uscat. De asemenea, poti incerca solutiile pe care ti le propunem si daca ai scalpul sensibil, dar si daca el este normal. Alege calitatea si bucura-te de preturile excelente!

Produsul a fost adaugat in cos!: