PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.
Filter

Sampon pentru par gras – scalp gras – dermatocosmetice cu extracte naturale

Parul tau are nevoie de protectie si de ingriire de calitate pentru a-si pastra sanatatea si volumul. Insa nu doar parul necesita o atentie sporita pentru ca tu sa te simti si sa arati mereu asa cum iti doresti. Si scalpul reprezinta o zona foarte sensibila si care necesita tratament special. Una dintre cele mai comune probleme intalnite la nivelul scalpului si parului este ingrasarea. Tocmai de aceea, in catalogul TIS Farmaceutic gasesti o diversitate de variante de sampon pentru par gras si sampon pentru scalp gras. +

Cum te ajuta un sampon pentru par gras

Pentru a intelege cum functioneaza produsele TIS Farmaceutic din categoria sampon par gras, trebuie sa stii ca ele se bazeaza doar pe ingrediente de calitate. Utilizam atat solutii farmaceutice, testate si aprobate de cele mai importante autoritati din domeniu, cat si ingrediente naturale de calitate superioara. Apelam la principii active precum ichtiol si extracte din plante. Cele mai eficiente plante in vederea combaterii ingrasarii parului si a scalpului sunt stejarul, galbenelele, salvia, coada soricelului si patlagina.

Fiecare produs din categoria solutiilor de sampon pentru par gras vine cu instructiuni clare de utilizare. Acestea constau, de regula, intr-un plan pe care trebuie sa il respecti in vederea obtinerii unui nivel maxim de eficienta. Samponul pentru par gras trebuie sa actioneze mai intai pentru a inlatura problemele existente, iar ulterior este necesara utilizarea sa si in vederea intretinerii starii bune a scalpui si parului. Exista, astfel, doua faze:

  • faza tratamentului de atac – timp de cel putin trei saptamani, se efectueaza pana la patru spalari saptamanale pentru ca problemele ce cauzeaza ingrasarea parului sa fie inlaturate;
  • faza tratamentului de intretinere – odata incheiata faza de atac si rezolvata problema, parul si scalpul trebuie sa fie in continuare protejate si ingrijite corespunzator. De regula, in aceasta etapa se efectueaza doar doua samponari saptamanale.

In oferta TIS Farmaceutic am inclus mai multe variante de sampoane special concepute pentru tratarea parului gras si a scalpului gras. Folosirea acestora se face in mod diferit, de la sortiment la sortiment, insa accesand pagina dedicata fiecarui produs vei afla tot ce trebuie sa stii despre modalitatile de utilizare si problemele pe care le poate acesta trata.

De ce se ingrasa parul?

Motivele pentru care parul si scalpul tau se ingrasa nu sunt deloc putine si nici tocmai usor de identificat. Exista o multime de posibile explicatii, de la factorii de mediu pana la schimbarile din regimul tau alimentar. De asemenea, stresul poate fi un factor care sa contribuie la ingrasarea parului si a scalpului. In plus, atingerea cu palmele a firelor de par poate provoca reactii nedorite si cresterea nivelului de sebuum.

Cu ajutorul unui sampon par gras de cea mai buna calitate pe care il poti gasi in gama pusa la dispozitie de TIS Farmaceutic, ai sansa de a scapa imediat de inconveniente. De asemenea, solutiile noastre sunt gandite special pentru a asigura protectie pe termen lung.

Comanda online un sampon cu ingrediente testate si bucura-te de efectul rapid. Beneficiezi de livrare rapida, direct la domiciliu, si preturi excelente!

Produsul a fost adaugat in cos!: