PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Creme matifiante

Filter

Descopera crema matifianta perfecta pentru tenul tau!

Tenul mixt este extrem de comun, precum este si tenul uleios. De obicei, tenul de acest fel contribuie la un aspect neplacut in zona fruntii si a nasului. Totodata, datorita excesului de sebum cauzat de acest tip de piele, te poti confrunta si cu acnee si alte probleme similare. In aceste situatii, o crema matifianta din oferta TIS Farmaceutic te poate ajuta sa scapi de aspectul neplacut si de alte afectiuni ale pielii. +

Cum te poate ajuta o crema matifianta? Dar tratamentele matifiante?

Exista atat creme, cat si tratamente matifiante profesionale. Evident, vei folosi o crema atunci cand tenul tau poate fi usor controlat si te vei baza pe un tratament mai complex atunci cand nu ai alta optiune. Din fericire, de cele mai multe ori, tenul uleios nu constituie o problema grava si poate fi usor tinut sub control.

Iata cum te poate ajuta o crema matifianta din oferta noastra:

  • Previne aparitia si marirea porilor – fata ta este plina de milioane de pori care controleaza nivelul de ulei protector care este revarsat asupra acesteia. Acesti pori au un rol benefic pentru tine. Totusi, atunci cand apar mai multi sau cand se maresc, porii pot duce la aparitia petelor pe fata. O crema matifianta acopera porii si absoarbe uleiul in exces eliminat de acestia.
  • Uniformizeaza tonul pielii – cremele matifiante pot fi folosite inainte de a-ti aplica machiajul. Mai mult, unele creme pot avea si rol de fond de ten. Astfel, acestea iti pot uniformiza tonul pielii, contribuind la un aspect curat.
  • Creste durabilitatea machiajului – din moment ce poti aplica stratul de machiaj dupa ce aplici o crema de acest tip, este de la sine inteles ca orice produs de machiaj va avea o aderenta mai buna pe tot parcursul zilei. Pe scurt, machiajului tau ii va fi mult mai greu sa se deterioreze cu un strat de crema matifianta sub acesta.
  • Controleaza eruptiile acneice – o crema cu rol matifiant iti ofera protectie constanta impotriva factorilor externi. Asadar, nimic din exterior nu iti va putea bloca porii si favoriza eruptiile acneice.
  • Previne aspectul de piele uleioasa – produsele cu rol matifiant absorb excesul de sebum intr-un mod extraordinar. Astfel, aspectul de piele uleioasa este redus, daca nu prevenit in totalitate. Atunci cand porii tai elimina ulei (sebum), acesta este absorbit de crema matifianta.

In termeni extrem de scurti, un produs atat de simplu precum o crema cu rol matifiant te poate ajuta sa ai un ten normal si sanatos, fara ulei in exces.

Alege produsele din gama TIS Farmaceutic!

Produsele din oferta noastra sunt destinate uzului zilnic si responsabil, desigur. Cremele, lotiunile si stick-urile matifiante disponibile pe magazinul nostru online contin extracte naturale si sunt produse in totalitate in Romania.

Asadar, ai garantia calitatii superioare si a unui pret extrem de avantajos. Mai mult decat atat, ai si garantia profesionalismului, dat fiind faptul ca marca TIS Farmaceutic este prezenta pe piata de mai bine de 20 de ani.

Indiferent de produsul de ingrijire de care ai nevoie, consulta oferta TIS!

Produsul a fost adaugat in cos!: