PRODUSE FARMACEUTICE DE CALITATEProduse romanesti, din 1994 * TIS Farmaceutic.

Unghii si cuticule

Filter

Acetona cu extracte naturale – ulei cuticule si unghii pentru o ingrijire delicata

Unghiile noastre sunt sensibile si, din pacate, sunt expuse zilnic factorilor care favorizeaza deteriorarea. Astfel, unghiile trebuie sa fie tratate si ingrijite cu cea mai mare atentie, in asa fel incat sa isi pastreze robustetea si aspectul impecabil. Pentru a le oferi ingrijirea de care ai nevoie, TIS Farmaceutic iti ofera cele mai bune produse de ingrijire a unghiilor. Iti punem la dispozitie acetona de calitate, ulei cuticule, dar si gel pentru cuticule, cu ajutorul carora vei obtine mereu un aspect placut pentru unghiile tale, dar si o ingrijire eficienta. +

Iata tot ce trebuie sa stii despre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca aceste tipuri de produse pentru a putea sa actioneze eficient si pentru a le oferi in fiecare zi unghiilor tale ingrijirea de care au nevoie!

Acetona

Denumirea pentru acest tip de produse este una preluata de la compusul chimic care se afla la baza lor. Element chimic din categoria cetonelor, ea se mai numeste si propanona. Ca produs finit, acetona are rolul de a te ajuta sa iti cureti unghiile corect, dupa aplicarea lacului sau ala altor tipuri de produse care pot lasa urme pe surafata lor. Pe langa functia de curatare a unghiilor, produsul are si rolul de a le ingriji si revitaliza, ca urmare a indepartarii ojei. In acest mod, ele nu se opacizeaza si isi pastreaza aspectul hidratat, fara sa se usuce.

Nu doar din punct de vedere estetic acest lucru reprezinta un beneficiu, ci si datorita faptului ca faciliteaza aplicarea ulterioara a produselor precum lacul de unghii. In ceea ce priveste ingredientele utilizate la fabricarea produselor de ingrijire de acest fel, ele contin acetona si glicerina, ceea ce le permite sa actioneze eficient in vederea indepartarii lacului de unghii. De asemenea, sunt incluse in retetele noastre si extract de Aloe vera, keratina, panthenol si parfum, pentru hidratarea unghiilor si pentru lasarea in urma a unei senzatii placute, revigorante.

Ulei cuticule

Daca acetona este o metoda prin care sunt indepartate elementele nedorite de pe suprafata unghiilor, uleiul pentru cuticule pe care il gasesti la TIS Farmaceutic reprezinta un tratament diferit. Acesta este menit sa ingrijeasca unghiile si sa le fereasca de exfoliere si crapare. Uleiul este un produs care face apel mai mult la ingrediente naturale, precum extracte din plante. De asemenea, el contribuie la inmuiarea cuticulelor si pregatirea lor pentru a fi indepartate.

Alege din oferta noastra un ulei care sa contina vitamina E din extracte uleioase obtinute din plante precum catina, galbenelele, samburii de struguri sau germenii de grau.

Gel pentru cuticule

La fel ca uleiul, si gelul pentru cuticule reprezinta o optiune excelenta de ingrijire a acestor zone sensibile. Iti oferim geluri care intaresc si hidrateaza unghiile afectate de actiunea factorilor nocivi si agresivi, precum detergentii de vase, detergentii de rufe sau alte produse de curatenie. Folosind produsele TIS Farmaceutic pe baza de uree si acid lactic, unghiile tale isi vor recapata vitalitatea si aspectul impecabil.

Comanda online cele mai bune sortimente de acetona, ulei cuticule si gel pentru cuticule si profita de calitatea produselor TIS Farmaceutic, disponibile la preturi excelente!

Produsul a fost adaugat in cos!: